Een Man Een Man

De gezworen vriendschap van middelbareschoolvrienden Eden en Duco draait om bewondering. Maar die gaat later onherroepelijk over in jaloezie en verraad.
Reisel reconstrueert in deze psychologische bildungsroman met oog voor detail de motieven die de verlegen Eden ertoe aanzetten de wereldwijze Duco te vermoorden. Zonder ook maar een seconde te vertragen trekt de schrijfster je een wereld van verraad en bedrog in.

Een man een man stond op de shortlist voor de Libris Literatuurprijs 2001.

Een man een man is in midprice editie verschenen in november 2011
Algemeen    
Aantal pagina's   318 
Jaar van Uitgave   2011 
Uitgever   Uitgeverij Contact 
Paperback
ISBN   9789025437435 
Prijs   € 19,95 
Leverbaar   Leverbaar 
    Bestel dit boek
Andere recente boeken van Wanda Reisel:
ADAM

Adam Landau wil uit de fatale cirkel van zijn bestaan breken. Als er onder zijn ogen een aanslag wordt gepleegd, komt hij tot een drastisch besluit om zijn geluk af te dwingen.
Hij bedenkt een meesterplan, sluist in het geheim miljoenen naar banken in het buitenland...

Meer informatie

Of heb ik het verzonnen?
Wat weten vrienden met een lang, gedeeld verleden echt van elkaar? Wat is er waar van hun herinneringen en wat blijkt verbeelding? Of heb ik het verzonnen? is een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap. 
Meer informatie
Liefde tussen 5 en 7
Journaliste Liza Wolf komt bij toeval achter het dubbelleven van haar man. Aangeslagen gaat ze naar het Aquarium bij haar in de buurt om in duisternis op dit dilemma te broeden. Wraak is een gerecht dat koud geserveerd wordt, dat weet ze, maar deugt ze zelf eigenlijk wel?
Meer informatie
Nacht over Westwoud
Waarnemend huisarts Levi Levi twijfelt aan zijn huwelijk. Zijn moeder is net overleden en heeft hem een brief nagelaten die hij niet durft te openen. Met zijn vader, een gevierd chirurg, heeft hij een gespannen verhouding. In het dorp Westwoud moet hij...
Meer informatie
Plattegrond van een jeugd
Van Eeghenstraat 100, 5 verdiepingen, 16 kamers, 26 vaste kasten.Kolenhok en prieel in de tuin, grenzend aan het Vondelpark. Van het huis waar Wanda Reisel opgroeide staat elke plint, elke kier, elke deurknop in haar geheugen gegrift. Het...
Meer informatie
Jacobi's tocht, Witte liefde, Die zomer
De vader, de moeder, de dochter: in Jacobi’s tocht, Witte liefde en Die zomer laat Wanda Reisel het beeld van haar familie telkens kantelen. De dochter richt haar blik op haar vader, op haar moeder en op zichzelf. Alle drie gaan ze buiten de gebaande...
Meer informatie
Website by JetNet - © Wanda Reisel 2012