Sangria !

 
Sangria ! gaat over de fatale botsing tussen twee milieus, dat van een quasi nouveau riche echtpaar en dat van et ongecoördineerde platteland De sangria vloeit rijkelijk. Het bloed ook ? Via haar toneelwerk verleent Wanda Reisel de toeschouwer een perspectief op een realiteit die weliswaar uitgaat van een algemene redelijkheid, maar in wezen behoorlijk chaotisch en onvoorspelbaar blijkt te zijn. In elke mens schuilt een beest dat plots, zonder noemenswaardige oorzaak, kan ontwaken en terreur zaaien. Elk personage draagt in zich als een sluimerend gevaar een geheim met zich mee.
(De Vereeniging)


Toneelgroep de Geheime Goudevis speelt Sangria in 2009

Wat doen twee kosmopolieten in een herberg op het platteland waar nooit iets gebeurt en waar niemand ooit weg gaat? Waar meisjes wonen die dromen over Las Vegas maar trouwen met hun buurjongen. Waar een echtpaar de kunst van het leven via de Sangria naar binnen wil gieten en waar een jonge vrouw zo in de war is omdat ze niet kan kiezen tussen de stad en het land dat ze alles wel zou kunnen opblazen ?
Sangria! is een voorstelling met korte scènes over mensen. Veel muziek en beweging zorgen voor een lichte voorstelling vol vaart maar met een bittere nasmaak.
(HKU Festival)

 
 

Website by JetNet - © Wanda Reisel 2012